Saturday, February 5, 2011

Olen todella pahoillani - I feel so sorry!

Olen todella pahoillani ihmisten puolesta, jotka ovat tilanteessa jossa tämä kyseinen esimerkkihenkilö on;
Kysymys kuuluu vain "Miksi?". Sanoisin että vanha, luotettava ystävä sen näyttää sinulle: Peili. Jos - johtuen mahdollisesti kapasiteetin vajaudesta henkisellä, fyysisellä tai ihan millä vain mittarilla - tekee valintoja jotka johtavat tähän tilanteeseen on turha hakea syitä kauempaa.

Luin tuon tekstin moneen kertaan enkä löytänyt siitä MITÄÄN syytä pariskunnan yhdessä olemiselle. Puhumattakaan naimisiin menosta. Toivottavasti ehkäisy on kunnossa!!!

Joo, Neiti Johanna Tukiainen ei halua olla yksin. So?
Erään maailmanlaajuisen kirjan sananlaskuissa sanotaan jotain tähän suuntaan:
Parempi talon räystään alla kuin pahan akan katon alla. Sama pätee luonnollisesti molempiin suuntiin.

Vaikuttaa siltä että myös taloudellisesti olisi parempi olla olematta kimpassa;
Jos isännällä ei ole fyrkkaa (edes poroja), on halvempaa hoitaa omaa taloutta ilman tuplaruokalaskuja ja muita kuluja. Päinvastoin, voi olla jopa huomattavasti helpompi ruokkia ja juottaa itsensä jollain vastaavilla wanna-be-julkkiksilla. Korkeintaan vastapalvelukseksi joutuu antamaan hieman läheisyyttä ja kuvan Seiskaan.

Ja jos tuo fyysisen läheisyyden antaminen tuntuu heikolta, ainahan voi vedota migreeniin tai niihin päiviin. Tosin en tiedä mitä nuo tarkoittavat sillä ei meidän perheessä... :o)
Olet sitten Tuksu tai kuka vain, seksiä on (kuulemma) saatavilla maksusta ja silloin mennään täysin asiakkaan ehdoilla. Muistakaa toki että lakia ei saa rikkoa!

Tuo rahan kiinni laittaminen häihin valmistautumiseen on toinen juttu;
Tarvitseeko ihmisen erikseen sanoa että "Seiska ei ole maksanut näitä, olen ihan itse sen tehnyt!".

Rivien välissähän lukee:
"Kyllä minulle kelpaisi jos joku vähän sponssaisi..."Mihin tämä kaikki sitten johtaa?
Annan tälle avioliitolle aika lyhyen aika-arvion: Homma on slut ennen kuin seuraavan talven lumet tulevat. Ja tämä on jo optimismia! Toivottavasti olen väärässä ja rakkaus kukoistaa...


How do I put this in English so that you would get the idea...?

We have a celebrity - or I'd say wanna-be celebrity who has made a fool out of herself. Unfortunately she has also been outside Finland and in one interview she mentioned even Mickey Rourke so Mickey, if you are out there: I sincerely apologize on behalf of my fellow countrywoman!!!

I try to translate the key story of what the wanna-be-lady has said in an interview;
"He (to-be husband) is not a gentleman. He is uneducated, pathological lier and a bum (lives off with other people's money), all he wants is publicity.
I am getting married since I don't want to be alone.
--- If I would be Ms Nobody without media attention, I would have separated from Arto (his name a long time ago. He is violent, especially when he is drunk (and we Finns tend to be drunk, heavily, quite often - and he has got violent history with his ex). Still I am not afraid of him, as he is a small man who does not have any muscles."

WHY THE HELL ARE YOU MARRYING HIM???
Ladies, please: Do not punish yourselves even if (like in this case) your capacity both on mental and physical side is what it is. Usually the reason for the situation like this is in the selections made in the past by .... yourself.

There are options, it is even cheaper to be by yourself. You can easily get yourself wined and dined - max expected payback is some intimacy. And that you can get with money...

Treat yourself with respect - and please keep such cases hidden from the public! I feel sorry for her.


PS 100th visitor from Denmark and 800th from Finland - again small milestones for the blog. Let's see if something happens with the visitors from 45 out of 51 states in US. I have no clue which are the missing ones - if you spot them please let me know!

3 comments:

Tšupukka said...

Miksi kukaan ei kysy tältä Arto- adonikselta miksi hän menee naiminiin tämän, Miss plastic surgeryn kanssa?

Jos häät tulee, lähdetäänkö Mika bailaamaan....

Tšupukka said...

Make love, not war. Hell, do both. Get married.

MIKA said...

Olisiko se niin että kuulemma vähävarainen nies jolla on ollut tarjolla vain kepu-rakas (siis keskiolut, ei se puolue) Arja jonka bisset ja maksalaatikot maksamme me veroa maksavat...? Ja jos julkisuus jostain omituisesta syystä kiehtoo ja Lady Frankenstein vaihtoehtojen puutteessa lähestyy niin kai se on match made in heaven. Or the other place downstairs.

Kyllä se taitaa olla niin että juhlimme tän vuoden puolella sekä häitä että eroa. Ja Seiska kiittää!

PS jos sä oot ollu 5:n jälkeen pystyssä ni kai mulle ei-yleensä-kahvia-juovalle on sallittu parin lyhytunisen yön jälkeen tuhti maitokahvi. Oli 6:30 herätys pojan fudista fanittamaan. Teki hienon maalin!