Thursday, April 7, 2011

Oh Mr Google what are you doing to me...

I am in the middle of a small personal crisis (for now only at mental level by myself) thanks to being too curious how the Google AdWords works. They sent me a coupon that I could use for advertising, but I can tell you all the instructions, guidelines, campaign set-ups, rules, small print, terms and conditions etc. are not what one might think they are.

And it seems it will be costing me some money at the end - foolish me for not being able to comprehend all the stuff that is in between the other important things somewere there on the pages.

And of course the first reply is "There is nothing wrong with us!"...

I have now changed mails with Mr and Mrs Google for a couple of times, let's see how it will turn out to be. I wonder if they decide to block this site if I'm too harsh - Blogspot is after all a Google service.
PS Apologies for the topic to certain German and Dutchman who will recognize themselves ;o)

1 comment:

Tšupukka said...

Jotta näistä mainoksista blogeissamme olisi jotain taloudellista hyötyä, lukijoita pitäisi olla satoja.
Tulosta parantaisi myös se, että blogeja olisi useita, niin ne veijarit tekee, jotka jotain näillä infopläjäyksillä tienaa.
TradeTrackerin mainoksia, joita olen pyöritellyt muutaman kuukauden, ei voi sanoa kultakaivokseksi. Ansioni ovat monelta kuukaudelta 10,24 €.
!0 ekeä on starttirahaa eli todellinen ansio on 24 centtiä. Tuloutus tapahtuu vasta kun olen tiennannut 25€ eli laskujeni mukaan, kymmenen vuoden päästä :D
Työmäärä on valtava, koska pitää itse asentaa mainokset, valita ne puhdistaa sähköpostinsa, joka on täynnä infoa TradeTrackerilta jne.. Yritin valita visuaalisesti nättiä mainoksia, että ne sopisivat blogiini, enkä halua mainostaa pikavippejä ja kuulemma niillä ansaitsee parhaiten, kun ihmisillä on niin kova rahanpuute ja he kilpailuttavat lainoja.

Ystäviään ei saa myös yllyttää klikkailemaan, tili suljetaan heti kun väärinkäytökset huomataan. Olen ajatellut sulkea mainostilin ja myös koko blogini, tuli väsy...pitää keksiä jotain uutta.

Väsymiseeni vaikutti ehkä juuri tuo ylimääräinen duuni noiden mainostilien kanssa. Piristysruiske voisi olla se, että lopettaisin tilin ja mainostelisin vain ystäviäni, ilmaiseksi :)