Wednesday, April 3, 2013

Ihmistyypit Facebookissa

Tää on aiemmin pyörinyt, aika hyvä analyysi Facebookin ihmistyypeistä, joihin ainakin valtaosaan kaikki rehelliset facebook-veijarit pystyvät tunnistamaan jonkun henkilön - "Facebook-kaverin".

IHMISTYYPIT FACEBOOKISSA:

1. Juoksin 10 000 km, nostin salilla penkistä 150kg ja illalla vielä bodycombattia!

2. Lapseni on maailman ihanin ja lutuisin ja nyt se oppi sanomaan ”kakka” ja tässä taas kuvia sen ilmeistä ja kaikkia varmasti kiinnostaa.

3. Vi**u sitä vi**u tätä, elämä on pers**stä ja vihaan kaikkia. Syksyllä tuulee liikaa, lumi on s**tanasta, kesällä liian kuuma ja keväällä nyppii allergiat. Vi**u.

4. Tein illalliseksi sipuliomenabanaani-cremeä ja viini vuodelta miekka ja kivi odottaa jäähtymistään kylmäkaapissa. Ai niin. Aamulla söimme punaherukkavillimarjainkivääriginoagojamarjahedelmävitamiini-smoothiet ennen joogahetkeämme.

5. Elämä on ihanaa! Sä oot ihana! Mä oon ihana! Vaahtokarkit on vaaleanpunaisia ja sydän.


6. Lukee päivittäin kavereiden päivityksiä ja syynää tarkkaan keskustelut kommentoimatta itse juurikaan mihinkään mitään ikinä. Tämä kaveri on kuitenkin eniten perillä siitä, mitä naamakirjassa tapahtuu. Kummallista.

7. FARMVILLE;CITYVILLE;VILLE;VILLE;VILLE.

8. ”Vaihtoi profiilikuvansa”, ”Vaihtoi profiilikuvansa”, ”Vaihtoi profiilikuvansa”…

9. Aina hauskaa sanottavaa -tyyppi (todellisuudessa vain 0,9% kavereista nauraa hänen jutuilleen, vaikka hymy- ja naurunaamoja lisäillään solkenaan)

10. Kertoo avoimesti krapulansa tason, pikkujoulukohelluksistansa ja kenen kanssa tuli baarissa sekoiltua. Facebookin viihdyttävin ihmistyyppi. Näytä lisää!

2 comments:

Tšupukka said...

Ihquu, mä oon niin kaikkea tota! Mistä tänne kommentti osioon saa niitä sydämiä?
☂☁☀

MIKA said...

Moi,
Ei mitään tietoa - en oo törmännyt moiseen. Jostain kaivoit näköjään kuitenkin sateenvarjon, jonka jälkeen tulee aurinkoista.