Tuesday, September 4, 2012

Plussa-, Ykkösbonus- ja S-Etukortti lopetetaan!

Vai lopetetaanko?

Kannattaako osuusliikkeen pitää pyörimässä 300 miljoonaa Euroa, siis 300.000.000 Euroa = karkeasti 2 miljardia Euroa, siis about 2.000.000.000 vanhaa markkaa maksavaa "etujärjestelmää", jonka pitäisi tuottaa "omistajilleen" - siis meille vihreän kortin omistajille - mahdollisimman halpaa ruokaa?

Seuratkaa maailman rohkeiden kauppojen esimerkkiä ja kaatakaa pöhöttynyt järjestelmä!

Jos epäilette sen kannattavuutta, pienen pieni esimerkki on taas löytynyt ruokakorivertailuista;
http://www.taloussanomat.fi/raha/2012/09/04/halvimman-ruokakorin-sai-ilman-bonuskorttia/201236863/139?rss=13

Jos joku haluaa lisää faktaa, kurkkikaa vaikkapa muita ruokakorivertailuita - tai pohtikaa, miksi joku Suomeen menestyksellä rantautunut ketju ei moisia käytä. Ja silti pärjää hienosti kilpailussa...

3 comments:

Tšupukka said...

"Mika älä viitsi kiusata mä hommasin just elämäni ensimmäisen bonus-kortin ja se on just toi mistä sataa plussapalloja. En mä kyllä ymmärrä mihin mä ne kaikki pallot laitan ja mitä virkaa niillä on?

Tämä on eka kerta kun minut huijattiin tälläiseen mukaan, siitä tietää, että olen tullut vanhaksi ja vastustuskykyni kaikenmaailman höpötyksille on alentunut."

Tšupukka said...

Olet muuten pirun vaikeaksi tehnyt tämän kommenttilootan käytön.
Ei riitä, että laitat kirjainvarmenteen vaan vieressä on vielä numerovarmenne ja niin hemmetin sotkuisia molemmat jotta ikänäköihmisillä on varmasti kivaa :(

Yritin eilen kommentoida useammankin kerran mutta varmistaakseni, että en ole robotti laitoin kirjainvarmenteen kunnes tänä aamuna vasta kekkasin, että siinä on vieressä vielä joku suttuinen laatikko missä on "lottonumerot".

Kommenttilaatikon vieressä on nuolinäppäin jos ei saa teksti ja numero vahventeesta selvää voi nuolella mennä niin kauan eteenpäin, että tulee sellainen koodisarja josta saa selvää.

Hemmetin turhauttavaa joten jatkossa osaan arvostaa niitä jotka jaksavat kaikesta tästä vaivasta huolimatta jättää meitin blogiin (TŠUPUKKA) palautetta. Lupaan kyllä oitis muuttaa asetuksia.

Huokaus...oli kuitenkin pakko vielä yrittää koska mikään ei ole meille bloggareille tärkeämpää kuin palaute se on nääs meidän palkkaa :)

MIKA said...

Jepjep, minäkin yritin tähän aiemmin vastata ja huonosti on käynyt. Yritän helpottaa asiaa - sikäli kun löydän oikeat asetukset. En ole tarkoituksella mitään filtereitä sinne rakentanut...
SORRY ;o)