Sunday, January 31, 2010

Wanna combine good skiing & fun? Go to Vermont!

If you plan to go skiing and can enjoy a down-to-earth, lively and fun before/during/after ski, I suggest to go to Okemo Mountain at Vermont. Over there at Ludlow you need to get yourself to Tom's LOFT Tavern that was also recognized as THE place to go by media.

Great place on the mountain, or what would you expect from a place that has got a quality promise at their sign: ‘‘Home of lousy food, warm beer and grumpy owner.’’...

You can check out the article from here!

http://www.boston.com/travel/explorene/galleries/take10/apres_ski?pg=7

Unfortunately I live at the moment a bit further away so can't make a weekend trip but one of these days I will go there skiing. So far my experience is from the summer and that was good too!
Regards from Espoo, Finland - we got again ~20cm fresh snow over night. 
I love it!!!

5 comments:

Anonymous said...

Mistä tiedän, ettei tämä ole sukulaisesi omistama paikka ja nyt puffaat sitä täällä? Sinullahan ON sukulaisia Vermontissa, huh?

Ape The Monkey said...

Vaikka asia ei tähän kuulukkaan ajattelin sanoa, että tänään minulla on aivan erityisen ikävä faijaasi.
Ottaa hitosti kupoliin, että en voi jutella Chan kanssa, niistä asioista joista aina juttelimme ja mihin kello aikaan tahansa.
On kauhean väärin, että tämä elämä on niin helvetin paska ja lyhyt... jos mun on pakko syntyä tänne uudelleen haluan syntyä taideteokseksi.

MIKA said...

Ivanka, voin vilpittömästi sanoa itselläni olevan hyvin usein samat ajatukset, paitsi tosta taideteoksesta. Viimeksi eilen ja nyt taas...
Suosittelen meille kaikille kohtuutta ja positiivista asennetta, sillä siitä on monta kertaa kiinni miten asiat kääntyy... On helppo olla nega, mut vaatii ISON IHMISEN olla positiivinen!

Fantastista päivää kaikille!!!

MIKA said...

Ano,
Minullahan on sukulaisia kaikkialla - myös Vermontissa :o) joten puffaan kaikkea hyväksi kokemaani joka sattuu sillä hetkellä olemaan päällimmäisenä.

Joskus anti-puffaan, kuten nyt Tapiola-yhtiötä vaikka olenkin Tapiolalalainen sielultani. Siis Espoon Tapiola kuten tiedät. Eivät raukat pysty ollenkaan kommunikoimaan ison Eurooppalaisen vakuutusyhtiön kanssa jakaakseen perustietoa ja rankaisevat siitä asiakasta autovakuutuksen bonusohjelmassa...

Anonymous said...

Siis minulla ei ole mitään käsitystä vakuutuksista, yhtiöistä, bonusohjelmista yms. varsinkaan, jos ne liittyy autoihin. En nääs aja!
Bonusohjelmat palkkiojärjestelmänä joka tuntuu kukkarossani, on taas höyhenen sipaisun verran tuttu. Todella ohut kontaktipinta... etten sanoisi hiuksenhieno. Tapiola taisi menettää jotain kun se Pääministerin TOINEN morsian lähti sieltä pois...